Jobb och jobb och jobb!

Är väldigt inkörd på jobbet nu. Med premiär om drygt en vecka, genomdrag om exakt en vecka och olika teknikgenomdrag i stort sett varje dag nu så känner man verkligen att det är på gång! Och det är magiskt! Min lockelse till teater och liveunderhållning har alltid varit magin som skapas i den tysta, förväntansfulla salongen, bakom scenen eller i byxan bredvid scenen under pågående föreställning. Jag fullkomligt älskar det! Och snart är det dags! Nu är ju tanken att jag ska jobba under föreställningen men jag kommer nog kunna njuta av lite magi ändå tror jag. Och så här veckan innan är det mycket att göra…
Men jag har listorna till hjälp!

Dags att påbörja lista nr 7!

De som tar ner julbelysningen har också att göra, precis utanför mitt fönster

 

Sen har vi såklart en ”Att-göra-lista” inför New York!

Jobbar ”hemifrån” – hur vuxet är inte det? 

Har i alla fall tänt ett ljus här hemma, för stämningens skull. Det har jag nog fått av Ika, det här med att skapa stämning. Även om hon har en förkärlek för doftljus… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s