Hej vad det går!

Ikväll är jag så härligt mosig som man bara kan vara efter en riktigt intensiv kommittéhelg. Vi har varit iväg hela gänget i Marstrand och haft det riktigt gött. Jag tror att många av oss var överrumplade där i mars, någon gång, över hur mycket det fanns att göra redan över ett år innan Karnevalen. Nu kan man säga att vi hade någon slags fluffig semester i våras, jämfört med vad vi har framför oss nu. Och shit vad gött det är! Jo, det kanske verkar fånigt men just nu tror jag att vi alla hade kunnat tänka oss att flytta in i samma hus och bara pratat karneval 24 timmar om dygnet. Det ska vi förstås inte. Men tänk om diskussionerna bara kunde fortgå timme efter timme, vad roligt det skulle ha varit! Inte så produktivt kanske, men skojigt! 

Bild

 

Lånade fotot från Lundakarnevalens Instagram 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s