Lång men produktiv dag!

Har haft en lång dag. Jobbade 11 timmar i fiskdisken och åkte sedan via ett litet sångrep (inför bröllop på lördag), vidare till karnevalsmöte. Det blir många möten, mycket diskussioner, bra snack och skratt. Ibland blir det mer snack än produktivitet, ofta går vi via några skojiga omvägar men ibland går vi i cirklar. Så klart, det är mycket som ska gås igenom, funderas på och pratas om. Men ikväll hade vi lite flyt faktiskt och fick en del gjort. Så himla gött, men nu är man lite trött. Så god natt!

20130802-015215.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s