Spontana möten

Vart tog denna veckan vägen? I måndags flyttade jag mer eller mindre in på mitt och Jockes kontor på Karnevalscentralen (KC). Inte ”flyttade in” som i att jag hade en massa grejer med mig och började skruva ihop IKEAmöbler. Utan jag började helt enkelt sitta där och jobba. Och j-klar vad gött det är. Alla sektionerna i karnevalen har kontor på KC och det är alltid någon där som sitter och jobbar eller dricker kaffe. Eller både och så klart, som jag som alltid, alltid vill ha en varm kopp kaffe bredvid mig. Aktiviteten hos alla på KC gör att man hela tiden hamnar i små spontana möten och ärligt talat – är inte de, de bästa mötena? Man pratar bara precis om det man behöver veta eller reda ut och kan samtidigt passa på att snacka lite om helt andra saker eftersom man inte har en dagordning eller krav på att man egentligen ska ha åstadkommit något. Så heja spontana möten! Undrar om man kan bygga hela karnevalen på spontana möten? Kanske inte, om jag inte lurar karnevalskommittén att de har olika ärenden till vår expedition varje måndagskväll, så att vi ”råkar” springa på varandra där och då kan avhandla det vi behöver. Får klura på den planen lite…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s