Karneveljsfärden!

Karneveljen är över och omvärlden verkar vara nöjda. Eller, de verkar vara mer än nöjda, de verkar ge oss stående ovationer med gapande munnar (om jag får säga det själv och det får jag för det är min blogg…). Jag står för övrigt också i den skaran, imponerad och överväldigad.

Vilken makalös helg! Vilka enastående karnevalister vi har i Lundakarnevalen 2014! Jag är mållös och vet inte riktigt hur jag ska formulera mig för att kunna beskriva alla känslor utan att det ska låta påhittat. Men kort sagt: det har varit magiskt!

Det finns så många saker jag är imponerad över efter en helg som denna, jag funderade på om jag skulle börja radda upp allt, men det orkar jag helt enkelt inte nu. Sömnbristen börjar göra sig påmind och med 61 dagar kvar till karnevalen finns ingen tid för en längre vila, så i morgon är det nya tag i andra projekt som gäller. (Fortfarande projekt inom karnevalen alltså…) Så ni får ta mig på mitt ord, ni som var med vet, det var otroligt många duktiga personer som genomförde karneveljen tillsammans. Men jag vill gärna dela med mig av några av mina egna bilder från helgen. Många har sagt till mig att jag skulle stanna upp och njuta så fort jag kunde och det har jag verkligen försökt göra, men det har även hjälpt med alla bilder på instagram idag, för att hålla kvar vid känslorna lite längre.

IMG_0047

Sektionschef och souschef i Festmästeriet var väldigt nöjda med Karnevölen som de plockat fram.
IMG_0055

Här fixas det Aivar!

IMG_0058

Förberedelser!

IMG_0061

Barneval & Spex

IMG_0066

Områdeschef och Festmästare från 2010 tittar in, de verkar också vara nöjda med karnevölen, phew!
IMG_0071

Genomgång!

IMG_0107

Lördagsmorgon börjar med gröt, det betyder att det är en speciell dag!

IMG_0122

Våra duktiga konferencier Ebba och Mille gör entré

IMG_0130

Fick hälsa på mina bröder i pausen, de verkar nöjda och glada!
IMG_0132

Backsage följer alla vad som händer på scen via tv-skärmen

IMG_0138

Dansgolvet!

IMG_0140

Shoppen!

IMG_0144

Revy, Biljetteri, L(a)unchpad och Område!
IMG_0147

Snaxeriet sålde korv som aldrig förr!

IMG_0152

Showchef och Tombolachef, de var också glada kan man säga…

IMG_0156

Underbara souschef Sara i Vieriet som tillsammans med Gustav roddat hela Karneveljen

IMG_0158

Det fixas korv till garderoben där Dansen roddar!

IMG_0160

Dansen pågår för fullt!
IMG_0168

Haffade delar av Melodivinnarna!

IMG_0170

Dags att börja stänga, här är krog Lajka!

IMG_0171

Dansgolvet börjar tunnas ut…

IMG_0178

Vi har ett härligt sista-garv innan någon timmes sömn, sen var det dags för röjning på riktigt!

IMG_0180

Discokulan får åka hem igen. Till höger ser ni områdeschefen från -06

IMG_0194

Större delen av det gäng som är kvar in i det sista, humöret på topp men sliten kropp
IMG_0199

Lager och Vieriet

IMG_0207

Pizza blev det innan sista rycket, det blev också mycket skratt och härliga historien från gårdagen!

IMG_0116

Känns som om jag knappt har hunnit få med en bråkdel av alla upplevelser och intryck från de senaste dagarna men hur skulle man lyckas med det? Vi var runt 400 personer som jobbade med hela karneveljen från fredags- till söndagsmorgon och nästan 3 500 karnevalister i publiken (som för övrigt åt ett halvt ton bulgur på under tre timmar). Sista bilden är tagen precis innan jag ska åka upp och hålla mitt tal, jag står alltså gömd bakom tidsmaskinen. Känslan när jag kom över kanten och kunde se alla karnevalister är obeskrivlig, jag får puls bara jag tänker på det. Pulsen kan också bero på att jag var extremt nära att glömma mitt headset, det hade varit något; att åka upp utan microfon…

Vill man veta mer om showen klicka HÄR eller få en tältkarnevalist perspektiv klicka HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s