Att vara halv…

Min mobil gick sönder… Jag har försäkring och tydligen får man då nästan alltid en ny mobil för Apple lagar aldrig skärmen på iPhones. Det lät ju väldigt bra så jag gjorde en skadeanmälan och stegade in på tre-butiken på Nova. Jodå, inga problem, det är bara det att man måste lämna in sin gamla mobil, som de måste skicka till verkstaden innan man kan få ut en ny, vilket kan ta upp till två veckor. Så nu har jag en lånetelefon. Från Samsung och 1800-talet. Allt är fel och besvärligt och jag har dessutom inte längre tillgång till whatsapp, instagram, facebook, kalendern, mina träningsappar (nu tänker ni, oj vad hurtigt med flera träningsappar, tränar hon? Svaret är nej, men nu kan jag inte ens räkna stegen på en dag, lika bra att bara stanna i sängen!) och allra värst, jag har inte tillgång till kameran! Här umgås man med världens sötaste kille hela dagarna och så kan man inte föreviga allt gulligt han gör. Ni hör ju hur i-landsproblemen bara haglar. Men jag känner mig halv…

Skärmavbild 2015-10-01 kl. 22.24.40

För övrigt har jag inte heller någon telefonbok, så om jag inte hör av mig nu beror det helt enkelt på att ni inte är mamma, pappa eller Olof, för de är de enda tre mobilnummer jag kan i huvudet. Och en massa hemnummer till mina mellanstadiekompisar så klart, men jag ringer inte de lika ofta längre.

Skärmavbild 2015-10-01 kl. 22.27.54

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s