En studiebesöksvecka

Denna vecka är vi runt och träffar våra treor, alltså de som går i producentklassen över oss, på sina olika praktiker. Jag missade måndagen för Folke var sjuk och Olof var i Skåne, då var min klass på Riksteatern, men igår kunde jag hänga med till Uppsala Stadsteater där vi hälsade på Sara. Det är något visst med att gå runt i alla olika lokaler i huset på en teater. Jag är så fascinerad av hur alla jobbar och hur man får ihop allt till en färdig produktion. Jag hoppas att jag också kommer kunna praoa lite hos de olika yrkeskategorierna när jag är ute på praktik sen.    

Först såg vi en väldigt fin barn- och ungdomsföreställning som heter Brev till en ängel (medverkande: Nidhal Fares och Nina Rashid). Det är en samproduktion med Unga Klara och den är delvis på arabiska.

  Hos kostym. 

  
Vi smög också oss in och tittade väldigt kort på första mask- och kostymrepet för Spelman på taket. Det är första gången de kör med kläder och peruk, vilket brukar vara spännande för alla. Det är tre veckor kvar till premiär. 

 Man vet aldrig vad som är rekvisita eller på riktigt på en teater…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s