What to do in framtiden?!

Tog en hyfsat lång promenad idag med Christian och barnen och då kan vi inte låta bli att prata om hur vi ska utveckla våra idéer till verklighet. Jag har börjat fatta nu att det inte är så svårt att faktiskt starta ett eget företag, flytta till England, söka kurs i New York, hitta lägenhet någon annanstans än Lund och så vidare, det är bara att ta tag i saker. Det är därför det plötsligt känns som om det händer en massa saker på samma gång, för att vi nu börjat ta tag i saker. Men, frågan är då hur man ska ta tag i det och vad som efterfrågas. Jag är hemlighetsfull nu eftersom vi inte riktigt själva vet vad eller hur vi vill göra men alla tre (Olof, Christian och jag) är i alla fall sugna på att producera någonting, bli världsberömda och miljonärer, det låter väl som ett bra mål?! Vi få väl se. Här är en bild på en cool och rätt skottsäker bilruta som vi gick förbi på vår inspirationspromenad. Den har ingenting med någonting att göra men den var cool.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s