Inspiration

Funderar mycket på framtiden nu för tiden, älskar sjukgymnastik men brinner för att producera. Frågan är bara hur och vad. Vissa dagar skulle det vara skönt att veta att man har ett ”riktigt” jobb och en fast inkomst och faktiskt får jobba med att hjälpa människor att må bättre, det låter ju rätt gött liksom och sjukgymnastik är verkligen roligt! Men samtidigt… att gå 100% in i ett projekt, organisera upp och planera en föreställning eller ett event kan vara det roligaste i världen. Börja skissa upp hur organisationen ska se ut, ta kontakt med rätt folk, få reda på alla förutsättningar, göra budget, börja sälja biljetter, marknadsföra och fram för allt att få jobba med själva showen, med artister, tekniker och medarbetare. Att checka av med alla så att de är redo, öppna portarna för publiken, släcka ljuset och sedan stå back stage och titta på vad som händer på scenen är magiskt tycker jag. Det finns få saker som slår det. Samma känsla infann sig när vi gjorde Karnevalsfilmen, ”tystnad, tagning” och kameran rullar, skådespelarna tände till och gav 100% och efter tagningen gick man igenom tillsammans med regissör, fotograf och ljud och så förbättrade man något lite grann och så körde man igen och så blev det ännu lite bättre. Det kanske låter fånigt men det ger mig gåshud.

Hittade en artikel om Ander Jansson och Johan Wester från 2008 som verkligen inspirerar! Jag vill också sitta på ett fik hela dagarna och planera stordåd! Ska bara ut i världen först och få lite kunskap om hur man skapar stordåd, sen får vi se! Artikeln kan ni läsa HÄR föresten. Kul att Anna Modéer Wiking också är med i artikeln, en förebild för mig när det gäller att leda en organisation, hon är duktig och professionell men gör allting med en glimt i ögat och med oerhört mycket glädje. Dessutom har hon familjen med på ett hörn (ofta ett ganska stort hörn) och det gillar jag. Det var så vi drev fälttävlan på Övedskloster och det var urkul!

Jag vandrat i minnenas allé och hittade lite bilder från Agardhspex och Karnevalsfilm, mycket nöje!

Calle spelar livvakt, gillar att Jakob är inne i rollen trots att han inte är i bild!

Vi har hämtat den fina filmflaggan från min kompis Hugo som var på tåget på väg till Malmö 

Regisserar Agardhspexet med de två gästregissörerna Jakob och Olof (typ andra gången jag träffar Olof)

Filmfolk på iskall inspelningsplats, gänget höll alltid stämningen på topp!

Agardhspexets ensemble! Bra gäng! I det gänget har vi faktiskt fem framtida Boelister! 

Filmgänget kollar på vår Lipdub (undrar vad som hände med den föresten, jag återkommer!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s