Alla dessa papper

Det är så mycket att fixa med inför USA och man blir trött bara man tänker på det. För att få det där efterlängtade I-20 certifikatet från skolan som vi behöver för att få vårt visum från amerikanska ambassaden behöver vi lämna in 5 olika papper och bevis för att vi har råd att åka, att vi har gått ut gymnasiet och svar på diverse frågor, som till exempel om vi är krigsveteraner. Svar nej och så vidare. Så det fixar vi med nu och det går segt men framåt. Men nu till något helt annat. För att inte tråka ut er alldeles för mycket kommer här en kul sång… Enjoy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s