Googlade mig själv…

.. för att kolla om min blogg dyker upp och javisst, det gör den. Men innan den så dök en artikel från 2004 upp. Sjukt roligt att detta finns dokumenterat! Och jag kan säga att dikten jag skrev bygger på ”Så bistert kall”, ni vet den sorgliga punschvisan, som min äldsta bror brukade sjunga (men det kunde jag ju inte gärna berätta för tidningen). Här finns artikeln i alla fall, om ni är nyfikna! Elever prisas på Färsingaskolan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s