Nu är det spex på gång

London är fantastiskt och det var verkligen läge att lämna Lund en stund och det är jätteroligt att se en ny del av världen. Men ändå. Det är ändå siste-november-helgen nu och till skillnad från många andra, som avskyr november-rusket och mörkret som kommer, så älskar jag november och det fantastiska spex som kommer med den månaden, nämligen Lundaspexet. Jag tror att jag har sett varje Lundaspex, höst och vår, så länge jag kan minnas och så fort jag kunde kastade jag mig in i spexvärlden i Lund. Därför känns det konstigt nu att inte vara med, att inte vara DÄR, när de spelar Berlinerluft och ridån går. Oerhört konstigt. Men nu kör de i alla fall, med det nyskrivna spexet Jean Baptiste Bernadotte, gå och se det om ni är i närheten av Lund. Gå in på Lundas hemsida och läs mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s