Boven i bloggdramat….

… är Zelda. Jag är hemskt ledsen att behöva säga det men ”hej, jag heter Fanny. Jag är en sjukgymnast som informerar patienter om att vikten av att undvika stillasittande, men jag älskar att spela tv-spel.” Senast inköpet heter Zelda och det är fantastiskt! Både jag och Olof är fast och spelar så mycket vi hinner (när vi inte packar lägenhet, skriver papper till USA och jobbar). Vi försöker att inte spela utan varandra så egentligen har vi umgåtts mycket mer sedan vi började spela, innan satt vi bara med våra datorer i var sitt knä men nu måste samarbeta och vara vi för att få lilla Link att hitta sin älskade, det känns oerhört fånigt och romantiskt. Det är i alla fall därför som jag inte har bloggat de senaste dagarna. I kväll är jag barnvakt, hos mina andra brorsbarn än de ni hört talas om i London (de är nämligen fortfarande i London), och wii-spelet är hemma, så i kväll blir det inget Zelda. Men jag har fått mysa och tramsa en massa med Otto, Jakob och Olivia istället, tre små charmtroll, så jag är rätt nöjd ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s