Testföreställningar av Köp Mjölk Skriv Bok

Trodde ett tag i december att jag kanske ändå skulle satsa helhjärtat på en sjukgymnastkarriär (för det var ju så roligt) men nu är jag övertygad om att jag måste kombinera det med lite jobb i show bizz (det är kanske ingen som säger så längre?). En vecka på Anagram har fått mig att inse att jag inte kan släppa den biten. Så vi får hoppas att jag kommer kunna kombinera det som en producerande sjukgymnast eller en sjukgymnastisk producent. We’ll see!
Premiären närmar sig i alla fall fort som tusan och nu vill Anders och Johan testa lite manusgrejer på publik. Därför kommer blir det nu 2 testföreställningar imorgon och på fredag. Dessa kommer att vara gratis och det enda man behöver göra för att få biljetter är att maila namn och antal biljetter man vill ha till [email protected]
Så gör’t! Föreställningen varar ca 45 minuter och det kommer nog bli väldigt roligt även om det bara är delar av Köp Mjölk Skriv Bok-föreställningen. 
Vill ni läsa mer om vad som händer i hela processen så kan ni följa deras blogg på Köp Mjölk Skriv Bok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s