Sitter i ett kaos!

På lördag lämnar vi vår fina lägenhet till de som ska hyra den under våren och vi ska ut på landet. Ska bli väldigt spännande att bli lantisar igen men för tillfället sitter vi i ett kaos med grejer som vi inte ens visste att vi hade. Det här med att flytta alltså. Och så kom vi på att man också gärna ska flyttstäda. Och så kom vi på att man gärna ska adressändra. Och så vidare och så vidare. Det är början på vårt äventyr och det är jättekul att det äntligen börjar men för tillfället är det rätt trist. Och stökigt. Igår gick vi igenom alla kläder som vi kan tänkas behöva under våren och resten skickades upp på vinden. Men jag ser fram emot när vi väl ska flytta in igen för då ska vi göra om och köpa lite nya möbler. Men först ser jag så klart fram emot hela våren som nu verkar vara nära i antågande. Det kommer bli mycket spännande! I’ll keep you posted. Det finns inte så mycket mer att berätta om själva flyttandet.

Nu till föreställningen ”Riktiga Män” på Svt med Tommy Körberg, Johan Ulveson, Johan Rheborg & Erik Johansson, får se om den är kul. Den har ju bra förutsättningar i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s