ÄNTLIGEN!

Äntligen har vi förlovat oss! Som jag har längtat! Eftersom min kära svägerska Ika (gift med min mellanbror) har lovat en massa detaljer på sin blogg, så får jag väl ge er det. (inte mig emot…)
För att verkligen förstå det hela så måste jag bara berätta att vi har längtat efter ett hotellrum ungefär sedan vi flyttade in på Upper West Side, eftersom den lägenheten var så oerhört sunkig och utan varken tv, kök eller internet. Så när vi äntligen checkade in på The Element så var det en oerhörd lättnad som föll över oss. Vi kollade på tv och surfade så mycket vi kunde. Till och med på fredagskvällen när Crystal, Espen och Espens kompis Kristian kom över, så stannade vi bara på rummet och hängde, för att det var så härligt.
Lördagen kom och vi tog en lång morgon, åt frukost och satte sedan på How I met your Mother. Jag slumrade till igen och hörde att Olof viskade att han skulle gå och hämta kaffe till oss (hotellet bjöd på gratis kaffe dygnet runt), härligt tänkte jag och somnade. Cirka 30 minuter senare väcktes jag av Olof som stod på knä med röda rosor i handen. Yrvaken och lite sugen på det där kaffet han hade pratat om, förstod jag först inte alls vad han höll på med. Men så sa han de magiska orden och jag kunde inte fort nog få ur mig mitt ja. Sedan tog han med mig till Diamond District där jag fick välja ut min ring, sen gick vi till Central Park och tog en fin bild: 
och strax där efter landade mamma och pappa på sitt hotell och tog med oss till en fin skaldjursrestaurang för att fira. De var för övrigt föga förvånade och trodde snarare att vi hade förlovat oss när vi var vid Niagara Falls. Så det var nog dags kan man säga 🙂

2 tankar om “ÄNTLIGEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s