Det är en djungel!

Plötsligt har en ny värld öppnat sig för mig. Bröllopsvärlden. Jag har hört talas om den innan, man kan hitta alla möjliga slags attribut till sin stora dag på olika sajter där folk hetsar upp sig över om man ska använda ”det vita eller benvita porslinet till kaffet” och huruvida man ska göra sina inbjudningskort själv eller beställa dem, eller beställa hälften och sedan göra hälften själv? För att bara nämna några diskussionstrådar. Jo jag har hört om detta och själv sagt saker som ”men hur svårt kan det vara?”, så lite jag visste då.

Nu har det hänt lite saker i vår verklighet som gjort att vi inte riktigt fokuserat så mycket framåt den senaste tiden. Men det har ändå hänt att man glidit in på en bröllopsida då och då och likt ett barn som plötsligt upptäcker godis, blir man till en början hänförd. Tänk att det finns så mycket fina saker man kan köpa och så många olika små detaljer som man kan gräva ner sig i. Tänk att så många, har så många tankar om hur deras bröllop ska vara och är så vilsna inför alla val de måste ta. Återigen: det kan väl inte vara så svårt, tänker man. Men så sakta börjar man inse… Det finns inte bara ett sorts godis, det finns ungefär 2798000 sorter som man förväntas välja bland och man får bara köpa två hekto. Hur ska detta gå?

Nu lever vi ännu i en bubbla av förlovning och behöver inte fatta några större beslut riktigt än. Vilket gör att man kan njuta av bilder och hoppa över texter som förmanar en att fundera på vilken känsla man vill förmedla (vilket ju kan verka uppenbart, men det är det tydligen inte) eller vilket färgtema man vill ha och hur detta ska återkomma i alla bitar från inbjudan till nattamat (det vet vi ioförsig redan, men det kommer säkert ändra sig när man väl måste bestämma sig). Så nu samlar jag enbart inspiration från alla håll och kanter, med friheten i åtanke, just nu finns potentialen att ha 700 gäster eller att åka iväg och gifta sig i smyg, för inget är bestämt så det finns inga ramar, härligt!

Här kommer några av mina inspirationsbilder:

Härlig bild

Gillar de silvriga detaljerna och den gröna färgen
Hemmagjorda och lite mycket kanske, det är liksom både tryck, pärlor, snöre och spets
 men ganska fina

Tight bunden bukett

Lite lösare

naturlig dekoration

coolt tryck, men tråkiga färger
häftig tårta, inte direkt något för oss men kul!

som sagt; just nu samlar jag på allt och tar högt och lågt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s