…succè?

Ja, det blev inte bättre. Blogginspirationen försvann när vi kom hem men det händer fortfarande en hel del, fast nu på familjefronten. Det är studenter, födelsedagar och familjemiddagar som bara har rullat på.  Det var lätt att skriva om vad som hände i London eller New York, det var tydligt vad bloggen handlade om liksom. Men nu…? Okey, ny plan, nästa mål, succé! Hoppas vi. Christian och jag har precis startat ett företag och tänkte producera lite grejer. Ja, alltså, vi har en massa idéer och planer som vi ska sätta i verket och det är därför jag nu alltså har bytt namn och mål. Bloggen får handla om det. Jag gissar på att jag fortfarande kommer smyga in lite familjeliv och bröllop här och där också, och lite om Boelspexet så klart och att jobba som sjukgymnast och allmänt om annat också kanske. Ja, ni får se helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s