Matmässa

Nu i helgen är det matmässa på Slagthuset i Malmö. Älska mat och vin heter den och det finns ingen hejd på allt man kan prova, där fanns till och med ett gäng naprapater, man kan ju fråga sig vad de gjorde på mässan. (jag har alltid haft svårt för naprapater men de är en annan historia)

Jag gick på mässan för att få lite inspiration till vår egen matmässa som vi ska ha under tredje adventshelgen. Den kommer inte vara i samma omfattning och det kommer inte heller finnas vin eller sprit, men annars är konceptet samma.

Här kommer lite bilder från mässan, jag vet inte riktigt hur de blir, eftersom jag för första gången bloggar från min mobil, men jag hoppas att det blir bra.

20121027-180700.jpg

20121027-180717.jpg

20121027-180725.jpg

20121027-180731.jpg

Fogarolli, kaffebilen som bland annat har besökt Övedskloster när vi hade Fälttävlan (det är också en helt annan historia). De gör supergott kaffe!

20121027-180738.jpg

Olof sprang förbi mässan igår och det här var hans favoritutställare; Hans Dalakorv. Han skär köttet själv och tillsätter inget annat är kryddor till korven, den var helt otroligt god. Tyvärr håller han till i Falun men han skulle försöka leta upp en återförsäljare här nere, så vi får väl hoppas på det bästa.

20121027-180745.jpg

Nu sitter jag och dricker latte på espresso house och går igenom de företag jag fastnade för, fram för allt försökte jag hitta leverentörer inom områden som vi inte har på vår mässa än, lakrits till exempel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s