Myrorna lanserar take away-kaffe i riktiga koppar

Nu ska man tydligen kunna köpa take away kaffe på Myrorna, i riktiga koppar. Resumé: Myrorna lanserar take away-kaffe i riktiga koppar. Ganska rolig idé. Espresso House försöker ju också minska engångsmuggsanvändandet (bra ord) genom att sälja termosmuggar (KeepCups) som man sen ska ha med sig och be om att få sitt take away kaffe i. Varje gång man gör det skänker dessutom Espresso House kostnaden för motsvarande engångsmugg till att göra miljön eller tillvaron bättre hos deras kaffeodlare.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s