Skype – något för alla!

Det är inte lätt med lånddistansförhållanden, men just nu har vi ett med min min bror, svägerska och två brorsbarn (Walter och Beata) som bor i Frankfurt. Då är det tur att skype finns! Så vi kan se dem växa lite (nu tänker jag i första hand på barnen) och så att de inte glömmer oss så klart. Idag är det Walters treårsdag så vi skypeade lite. Barnen var inte så intresserade av oss för det hade tydligen varit full fart hela dagen, men när vår katt Zeus dök upp i rutan blev det plötsligt väldigt spännande. Zeus var inte lika entusiastisk, men han spelade med ett tag.

20121028-201344.jpg

Om tre veckor ska vi åka ner och hälsa på dem, som vi längtar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s