Allt händer på samma gång

I december ska vi har stor julmarknad på Övedskloster. Det är ett förhållandevis stort projekt, för tillfället har vi drygt 40 olika utställare och igår hade vi möte med många av dem. Tydligen är det inte helt vanligt att man erbjuder utställarna att komma och träffas innan själva mässan men vi ville gärna få ansikten på de vi har mailat så mycket med och det är också mycket enklare att fråga och diskutera saker irl. Dessutom försöker vi ju göra marknaden tillsammans med utställarna, detta är förstå gången för oss och vi har nog allt att vinna på att samarbeta med våra utställare, då många av dem är mycket erfarna av marknader, istället för att bara diktera villkor. Så det var roligt, många bra frågor kom upp, mycket erfarenheter delades och vi kunde också nå ut med lite praktiskt information, en kille från iZettle var där och informerade och så vidare. 

Bild

 

Förutom att marknaden tar mycket fokus för denna frilansande projektledare så ska jag idag också på utvärdering för både bröllopsmässan och humorfestivalen. Det är märkligt att de hamnade på samma datum och jag har en känsla av att jag kommer vara rejält utmattad ikväll när man gått igenom bägge projekten grundligt. 

Dessutom talade jag idag med en av nyckelpersonerna för ett evenemang som vi förmodligen kommer hålla i nästa sommar (nej, jag tänker inte på bröllopet), men jag kan inte riktigt avslöja vad det är riktigt ännu. Men det kommer. Och så har Christian nya idéer för företaget, som vi också ska ta tag i. Och så var det ju den där låten som ligger och gror i bakhuvudet. Mycket på gång alltså och det är roligt, direkt känner jag att energin börjar komma tillbaka. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s