Återigen utomlands med barnen!!

På söndag ska vi äntligen äntligen få träffa de små brorsbarnen som är utomlands hela tiden. Det är helt sjukt att det var ett helt år sedan vi var i London tillsammans, eller Lollond som Walter sa då. Nu pratar han tydligen tyska, märkligt. Och lilla B, som vi kämpade på att hon skulle börja krypa vid den här tiden förra året, nu springer hon tydligen runt som en liten marodör och klättrar på allt hon kommer åt. Jo, vi har träffat dem sen hon började hon började gå, men att hon dessutom pratar och fram för allt kan ha en TOFFS i håret! Helt galet. Vi har skypat en del med dem så förhoppningsvis är vi inte främlingar så länge utan kan börja gosa och kramas direkt. Som vi längtar!

Det ska så klart bli kul att träffa Christian och Ika också så klart, vi ska prata framtid och företag. Det ska också bli spännande! Så en vecka i Frankfurt med barn, framtid och företagsplaner ser jag fram emot!

Bild

Jag och Beata i London, i favoritparken där Walter brukade åka cykel och leka i löven. Lilla B hängde mest med.

 

Bild

 

Walter och jag innan han ska somna, även detta i London, då delade vi rum. Så oerhört mysigt det var att bli väckt av en tvååring varje morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s