Inväntar inspiration – hur tusan ska man hinna det?

Det händer mycket nu. Ja, som alltid, men liksom mer på olika nivåer. Dels har jag börjat jobba i ett café. Ja, 3 års utbildning (i sjukgymnastik), diverse projektledarerfarenhet, ett halvårs fiskdisk-erfarenhet och nu ett café?? Jo, det är toppen faktiskt. Lagom mycket i veckan, gött att göra något där man är färdig när man går hem och dessutom mitt i borgen, där allt händer så jag träffar mycket folk ”spontant”. Borgen är för övrigt AF-borgen och allt händer så klart inte där, men ni är med. Dels (för att fortsätta där jag började) så jobbar jag nu mycket med Bröllopsmässan den 12 oktober, vilket är precis sådant som jag ska jobba med i framtiden, men det är lite svårt att fokusera just nu för dessutom är det ju mycket med karnevalen. Det är alltså tre grejer, vilket är ungefär sju grejer mindre än det brukar vara, men jag tror att jag skulle kunna ha enbart karnevalen och tycka att det vore mycket. Men i allt detta så försöker jag finna inspiration för att blogga, jag tror att jag ska sluta med det. Inte med att blogga utan med att invänta inspiration alltså. Det blir nog bra ändå. I helgen är jag ute på landet och samlar energi och försöker sätta igång saker som jag borde ha gjort för längesen (typ som att blogga), så här kommer två bilder på extrem låg produktivitet igår. Men nu, i eftermiddag, så går det undan!

bild-7

Kollade färdigt på andra säsongen av Scandal igår. Mycket spännande serie om intrigerna i Vita huset.

bild-8

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s