Karnevalens snöboll är i rullning…

Nu plötsligt känns det som att allt vi har jobbat med sen i februari, alla förberedelser, alla hypoteser, alla förhoppningar och planer; de är plötsligt här. De påbörjas nu och kommer formas fram till maj. Ingen som någonsin har varit aktiv i Lundakarnevalen skulle säga att Karnevalen bara är de tre dagarna i maj. Nej, karnevalen börjar långt mycket tidigare. Den börjar när man blir engagerad. För vissa över ett år innan, för några under hösten innan och för de allra flesta den 9 februari då Uppropet är. Sen är det Lundakarneval hela våren. Det är egentligen bara besökarna som upplever karnevalen enbart under karnevalsdagarna. Om man inte bor i Lund då, då får man nog en släng av Karneval några gånger under våren också. Men det som händer just nu är att våra sektionschefer håller på att komma igång med sina sektioner. De ska tillsätta ledningsgrupper, fundera på sin ensemble, utforma en verksamhetsplan och så vidare. Det är otroligt spännande att följa deras tankegångar och fram för allt att tillsammans med dem diskutera hur vi ska jobba och skapa Lundakarnevalen 2014.

Förutom sektionscheferna så händer det också mycket karnevalscentrala-grejer. Så just nu är man inne i någon slags jonglernummer med ungefär tio bollar i luften samtidigt. Det börjar bli en normal arbetsnivå och det är väl så det kommer vara nu i sju månader framåt. Så otroligt kul!

header

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s