Från general till projektledare and back again!

Phew, vilken helg! Eller vilken vecka! Snarare. Hej och hå vad det går, dagarna bara flyger iväg och vad som först ser ut som en tom vecka fylls snabbt på med möten, middagar och aktiviteter till höger och vänster. Det är oerhört kul när man känner att man hinner samla sig inför varje grej och känner att man har koll på läget. Det är svårare när det är två stora events som tar fokus på olika sätt. Denna veckan har det varit lite så och det har varit något rörigt i huvudet men jag tror trots allt att det har gått bra. Det är väldigt roligt med hela generalsbiten så klart, roligt men omvälvande. Sedan var det bröllopsmässa igår, vilket också var roligt på sitt sätt. Men nu när den är över, kan fokus förflytta sig till karnevalen. Vilket känns gött!

Bild

Själva helgen har varit minst sagt omväxlande; först (som sagt) Bröllopsmässa, klädd i svart, kavaj, smink, på fötterna hela dagen, snabb, trevlig och organiserad (är alltså tanken på hur man vill bli uppfattad). Sedan direkt därifrån till kommittéhelg i en scoutstuga, sova i 20-mannatält, laga mat över öppen eld, ingen mobiltäckning, sex lager kläder (jag har inte så proffsiga friluftskläder, men lager på lager är också bra), gott snack vid brasan, sitta eldvakt och filosofera i natten. Älskar ytterligheterna och är nu full av intryck från båda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s