Sovmorgon!

En väldigt grundläggande struktur i hela karnevalsarbetet är att karnevalskommittén varje måndag har måndagsmöte. Vi har haft det sedan vi blev valda för över ett år sedan, med några veckors uppehåll i somras och i julas. Att alla verkligen prioriterar dessa måndagsmöten möjliggör att vi faktiskt kan sitta ner allihopa och gå igenom karnevalscentrala saker, det kan handla om stora upphandlingar, våra stora events, uppdateringar om alla sektioner, information om olika möten vi har haft med externa parter med mera, med mera. Det är svårt att inte gå in på detaljer ofta, eftersom vi alla gillar att planera och organisera från början till slut, men vi försöker hålla oss på en icke-operativ nivå så mycket som möjligt på måndagsmötena. Detta eftersom det är mycket som ska avhandlas och lyftas. Igår pratade vi så klart mycket om karneveljen, som närmar sig med skrämmande fart. Det ska bli fantastiskt roligt och jag tror att vi alla är supertaggade men det är samtidigt lite läskigt och fram för allt är det mycket förväntningar som ligger i luften,  från oss själva, inte minst, men jag gissar också på att det finns en hel del förväntningar från de tre tusen som ska komma och titta. Så karneveljen kan vi prata länge om och diskutera flöden, placering, bajamajor, korvförsäljning och show. Lite detaljer alltså… Vilket då gör att måndagsmötena brukar bli långa (vi är ju också 14 personer som alla gillar att hålla låda mer eller mindre) och därför försöker jag alltid att hålla tisdagsförmiddagarna fria. Igår kom jag hem vid halv tre på natten och istället för att då skynda iväg till KC (karnevalscentralen) nu på morgonen, så brukar jag slå på en kanna kaffe och sitta i mjukiskläder och läsa mail och prata i telefon här hemma. Men strax ska jag iväg på lunch med alla sektions- och souschefer och sedan blir det en eftermiddag med härligt karnevalshäng i lite olika sektioner som har aktiviteter idag. Väldigt roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s