Sektionsledningsfest!

Igår hade vi fest för alla ledningsgrupper i karnevalen. Vårt centrala Vieri stod för upplägg och genomförande vilket var otroligt lyxigt för oss andra. De flesta av oss är ju vana vid att själva rodda med fester och att nu då bara kunna dyka upp, ta en drink och sedan få sitta ner hela middagen kändes väldigt ovant. Att ha ett Vieri är för övrigt en grej som jag skulle rekommendera de flesta företag. Att ha någon som enbart jobbar med vi-känslan och som inte fokuserar på några andra resultat, det skulle många må bra av även i arbetslivet. Det har ju kommit en massa rapporter om att de som trivs och har roligt på jobbet också faktiskt presterar bättre (no shit sherlock). Jag har inga vetenskapliga källor på det mer än Pontus Bodelsson (karnevalsgeneral -94), som höll ett föredrag för alla sektionschefer om Management by glädje och han hade en massa källor på det. Så det så!

Iallafall… Sektionsledningsfest var det och det kändes oerhört viktigt att få samla alla och peppa nu inför att de ska träffa och börja jobba med sina sektioner. Stämningen var på topp och det blev en massa spontana uppträdanden och mycket stöttande wehejande för allt som görs, som sig bör. Jag har stort förtroende för alla ledningsgrupperna (”hon vågar inte säga annat” tänker ni, men faktum är att då hade jag ju inte tagit upp det över hudvudtaget…) och det ska bli väldigt spännande att se hur alla ställer om inför nästa fas, som kommer bli mer operativ. För nu har vi lämnat visionsstadiet på riktigt, nu är det dags för hockey! (Syftar på uttrycket ”mycket snack och lite hockey”, om det var oklart…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s