#Tidningsdagen

Imorgon är det Tidningsdagen! Ja, i karnevalen hittar vi på egna ord hela tiden. Vi har tidningsdag, korvsläpp, karnedaler, att något är karnevalistiskt, karnelan och så vidare. Och så fort någon har släppt ett ord, så blir det ganska fort etablerat och så vet alla vad det är. Tidningsdagen, för er som inte vet; är helt enkelt en dag då vi ska sälja Framtidningen, vår egna karnevalstidning. Vi har ett Blädderi på runt 80 karnevalister som jobbat med att ta fram denna tidning och den är superfin! Imorgon kommer Blädderiet också styra upp tidningsdagen och skicka ut alla 5 678 karnevalisterna till olika orter runt om i Skåne för att sälja tidningen. Det kommer bli en fantastiskt härlig dag som avslutas med en stor Tidningsfest på kvällen som en annan sektion, Dansen, styr upp. Jag har fått några ledtrådar på vad som kan dyka upp på den festen och det kommer bli grymt! 

Jag har fått den stora äran att få sköta Karnevalens instagramflöde imorgon, vilket känns otroligt stort. Vår sociala medierchef Leo är ju ett proffs och att han överlåter kontot till mig en dag är väldigt smickrande. Jag väljer att tro att det är för att han är imponerad av mitt egna instarammande, men jag tror snarare att det handlar om att jag kommer vara den som besöker flest sektioner under dagen. Jag ska nämligen åka runt själv i en bil och hälsa på så många jag hinner med och bara peppa som tusan! Jag ska sätta mig nu och göra en plan för morgondagen och sedan kan ni helt enkelt följa min resa på instagram! 

Bild

 

 

 

Blädderichef Magda med ledningsgruppen presenterar tidningen för första gången på presskonferensen idag. 

Bild

 

Tågets säkerhetschef Jakob och Souschef Tobias kollar in tidningen för första gången, Tobias säger spontant: ”Den här kommer ju sälja sig själv!” 

Så det känns gött inför morgondagen! Jag hoppas att alla karnevalister får en fantastisk dag och lyckas sälja mängder med tidningar till alla skåningar! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s