Karnevalen in action!

Allt vad jag kan försöker jag vara runt och hälsa på sektioner! Det är inte så lätt! Ibland får man inte reda på förrän i efterhand att det har hänt något och ibland så krockar det med viktiga möten med externa parter som inte förstår att karnevalen handlar om så mycket mer än möten. Men ibland så lyckas jag få till en liten tour för att kolla läget och hälsa på, det är väldigt roligt och redan nu finns det ”traditioner” inom vissa sektioner som har vuxit fram de senaste veckorna. Otroligt coolt tycker jag! Här kommer några bilder på veckans besök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s