Filmpremiär!

Igår var det premiär för Karnevalsfilmen 2014; Överliggaren! Det var en otrolig galafest och stämningen var på topp. Solen strålade på fördrinken på SFs innegård och spänningen stor. Det är alltid häftigt att höra åsikterna efteråt från de som trodde att de skulle skåda en något proffsigare balfilm men istället upptäcker att Karnevalsfilmen faktiskt är som en riktig spelfilm i kvalité och effekter. Och vilken film sen! Det är helt otroligt vad de 100 filmkarnevalisterna har gjort utan erfarenhet, med minimal budget och egentligen med ganska få självklara förutsättningar innan de sätter igång. Och filmledningen verkligen strålade av glädje, stolhet och till viss del lättnad tror jag. Nu är den färdig! Nu kan de fokusera på hur de ska ta hand om publiken under visningarna men behöver inte oroa sig för själva framförandet eller produktionen. Jag minns hur det var för fyra år sedan, Filip och jag tog emot publiken precis som Magnus och Amanda gjorde igår. En regissör och en sektionschef som inte riktigt kan sätta ord på vad de känner, som hoppas att alla ska gilla filmen och som är otroligt glada för de senaste månadernas arbete tillsammans med ett fantastiskt filmgäng, där ingen från början hade någon aning om vad de gav sig in på. Men det skulle visa sig vara en av de häftigaste upplevelserna man tagit del av.

Skärmavbild 2014-04-27 kl. 17.36.22

Jag och Filip för fyra år sedan…

filmpremiärbildAmanda och Magnus igår!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s