Fredagsmys med burkmat

Det blev ravioli i kväll. När jag var liten var det bland det godaste jag visste och jag tyckte det var världens lyx när mamma tog fram en burk färdig-ravioli när hon och jag var ensamma hemma (tror inte pappa tycker om det…). Nu äter jag det mest i brist på inspiration och ork att laga något vettigare. Men det är fortfarande gott så klart. Jag har huset för mig själv i kväll (igen) eftersom Olof jobbar. Det finns mängder med saker jag skulle kunna göra: städa, sortera ut gamla kläder, sortera Folkes kläder, sätta ihop en jobb-kontaktlista, göra tack-kort för Folkes dop, göra album för 2015, köpa in kläder till Folke på rean som börjar sina men det lutar ändå åt att jag kanske bara spelar mitt nya favoritspel: Mariokart 8 på Wii U. Det är en väldigt bra paus i vardagen och om man har mycket i huvudet så kan man stänga av lite genom att spela en stund. Det vore så klart gött att sitta och jobba en stund först, så blir tv-spelet som en belöning sen. Det är skönt att jobba på fredagskvällar för det finns egentligen ingen brådska på att något ska bli färdigt, man hade lika gärna kunnat göra det på måndagen efter men det är så oerhört gött när måndagen kommer att ligga steget före. Så får det bli, först jobb. Sen Mariocart. Men nu: choklad!

ravioli-800g-fontana

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s