Var ska man börja?

Ska man börja skriva mitt i sagan, berätta lite lagom bakgrund om den tillfälliga huvudhistorien eller bara dra hela plotten? Jag väljer att avslöja information as we go helt enkelt. Detta är inte första gången jag bloggar, jag hade en blogg när jag var 18 också. Men då skrev jag mest (i andras ögon) helt meningslösa saker om mig själv, och missförstå mig inte nu, det kommer jag fortfarande göra, var så säker! Men jag tänkte också försöka skriva om min något mer professionella sida och vad som förhoppningsvis, så småningom, blir en framgångsrik karriär. Problemet är att ingen riktigt vet vilken slags karriär jag kommer sikta in mig på och inte jag heller för den delen. Färdig sjukgymnast med producentambitioner. Det är jag. Och för tillfället vill jag gärna satsa på båda rollerna. Men hur ska man börja? Har jag kanske redan börjat något? Jag kommer till det, senare. Jag tänkte också starta ett eget företag. Det kan vara bra att ha, har jag hört. Så jag tänkte helt enkelt, i denna blogg, skriva om hur jag startar eget företag, varför jag är i London, vad jag ska göra i New York, vad som samtidigt händer i Lund och så blir det förmodligen en del snack om min kille, min hund, min familj och mina vänner. Det ska jag nog kunna fylla en blogg med – mycket nöje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s