Samlar på SKYLTAR

Jag gillar skyltar. Lite knäppt kanske men jag gillar små underfundiga ordspråk, ordvitsar och idiotiska uppmaningar, det piggar alltid upp liksom och sätter lite guldkant på vardagen. Mamma, pappa och Olof fick stå ut med mig i New York när jag skulle fotografera varenda udda skylt jag såg. De behöver inte vara roliga eller tänkvärda, vissa är rakt upp och ner fina (jag är inte ironisk nu alltså). Här kommer ett litet urval, det kommer säkert fler sen, jag är ständigt på jakt!

I USA får ofta personalen använda samma toalett som kunderna och då kan de tydligen
behöva en påminnelse och det är väl bra. Eller?

Det här zoot har tydligen fått en och annan anmälan om döda svanar…

Nu något lantligare!
Jag vet inte om vi påverkade någon p-vakt, men vi fick inte böter i alla fall

Ibland kan man inte vara nog tydlig

Genialt, hoppas att den här killen är superrik!

Dog Free Area – well…

Man kan inte tumma på sina uppgifter, är det stop så är det stop 
story of my life

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s