It’s meant to be!

Alla som känner mig, har pluggat med mig, har jobbat med mig eller på något sätt träffat mig vet att jag gillar choklad (well, ”gillar” är en underskattning kan man säga). Alla som känner Olof på något liknande sätt eller har läst hans blogg (yep han har också en blogg nu: Doktor Olsson) vet att han känner på samma sätt för ost. Idag gick jag förbi det här:

Till vänster en ostbutik, till höger en chokladbutik

Visst är det gulligt? Det här ligger i våra kvarter ungefär och gissa om vi kommer shoppa där sen när Olof kommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s