De’ eee lördag idag!

Olofs bror Martin gick förbi en jättevägg med lösgodis i en affär, där stod det en liten kille och sa uppgivet för sig själv ”Det ee lördag idag…”

Eftersom jag är vuxen nu, så får jag bestämma (inte bestämma när det är lördag. synd.) men i alla fall när jag ska äta godis. I lördags tog jag med, just lite Lördagsgodis till gänget som jobbade. Det råkade bli en påse över, så idag tänkte jag att jag ändå måste prova.

Det var inte gott. Jag är ledsen gänget, jag får köpa bättre godis till denna vecka! Men erkänn att påsarna ser väldigt attraktiva ut i butiken. Vi äter mest choklad i min familj (ja, och lite lösgodis ibland då) men vi brukar sällan äta just sådana här påsar. Nu vet jag varför!
Alltså, varför skulle det här godiset vara mer attraktivt för att det är utformat som en hamburgare? Men det är glutenfritt i alla fall. Det är ju bra. 

Och det klassiska godishalsbandet, som efter ett tag bara blir soggit… 

Och så Hockey Pulvret, som innehåller… ja, vadå? Socker, ammoniumklorid och lakritspulver. Det är bara att konstatera. Godis är inte frukt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s