Resa norrut för att komma västerut!

Nu sitter vi i Stockholm för att åka till Amerikanska Ambassaden imorgon och förhoppningsvis få vårt visa till USA. Vi har hört en massa historier om att man måste vänta i flera timmar, att det bara tar några minuter, att de är super strikta, att de är hur snälla som helst och så vidare. Så vi vet faktiskt inte alls vad vi ska vänta oss. Men vi har dubbelkollat våra papper (som man ska ha med sig i organiserad ordning) flera gånger och läst igenom deras instruktioner (som finns på tre olika ställen och som sammanlagt är några sidor långa) noggrant. Allt är ju inte fixat, vi vet ju ännu inte var vi ska bo till exempel, men vi hoppas det löser sig och att de inte hakar upp sig på det. Vi har övat på saker vi kan svara för att förklara varför vi inte har en lägenhet ännu, men faktum är att de också säger att man inte ska göra alla resplaner innan man får sitt visa, det viktigaste måste ju vara att vi har någonstans att bo när det väl är dags att resa och det ska vi ju ha! 
Bilresan upp kändes ovanligt lång

Take away från nåt Sushiställe på Karlaplan, så där gott tyvärr…

Vi hade visst glömt att klippa våra bilder och allt vi hittade nu var en nagelsax….
Well, man tager vad man haver som Kajsa Warg skulle sagt

Nu är det dags att sova, så att vi är representativa i morgon bitti! Kläderna (man ska tydligen tänka ”arbetsintervju”) är framlagda och vägbeskrivning framtagen. Hoppas nu att allt går bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s