En dag som den kanske kommer se ut i framtiden?!

I fredags hade jag och Olof en arbetsdag som jag tänker mig att våra framtida arbetsdagar kanske kommer att se ut. Och självklart måste man börja med torsdagskvällen då vi stannade uppe lite extra länge för att förbereda följande dags morgonmöte.
Selma sitter troget vid ens sida när man jobbar (och vill gärna hoppa upp i soffan)
Vi kom upp, inte i tid men vi hann ändå, kastade oss in till Lund, skrev ut de sista dokumenten som vi skulle ha med oss och gick på möte. Jag är tyvärr väldigt hemlighetsfull för tillfället men så fort saker och ting är i ordning kan jag avslöja vad som hända skall, men mötet gick bra. Efter det hade vi en timme att slå ihjäl så vi landade på Espresso House och åt en välbehövlig frukost. (Kan verkligen tipsa om deras apelsin/jordgubbssmothie som var riktigt god!)

 Vi drog vidare till Helsingborg där lunch och nästa möte väntade. Vi skulle träffas på ett hotell så vi hängde där lite innan de andra kom. Jag minns så klart inte vad hotellet hette men de hade rätt trist inredning. Här nedan är till exempel en alldeles för stor kruka med pinnar i. Säkert jätteinne, men det förstår ju inte jag. Min svägerska Ika (ni vet, inredningsdesignern) har säkert koll på om färgad ved är ett måste i ett designat hem, men det kommer nog aldrig bli det hemma hos mig…

Jag gillar den där rosa mattan i bakgrunden, den piffar upp liksom

 Möte nummer två gick också bra, jag gjorde verkligen ingenting, Olof pratade. Men jag är tydligen ”producent” i det sammanhanget och Olof står för det artistiska. På det hela taget en bra dag, vi fick mycket gjort, åt frukost på Espresso house, lunchade på ett hotell och hade två bra och givande möten. Det känns som om vi är på gång nu! Och snart drar vi västerut!

En tanke på “En dag som den kanske kommer se ut i framtiden?!

  1. Oversized må vara inne, och ngt jag rekommenderar, men kanske kanske måste man tänka till lite innan. Detta är inte ett gott exempel på oversized. Det där pinnarna i den där krukan OMG!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s