Början på hejdå!

Härom dagen slog det mig att vi snart skulle åka och att vi skulle hinna träffa lite folk innan vi sticker (för vi sticker snart) och snabbt fixades en fika med Hanna och Filip. Av någon anledning var vi så inne i bröllopssnack (deras, inte vårt) så det blev bara en bild. Nämligen på en latte och jag inser att det kan vara en latte från var som helst ifrån men här kommer den i alla fall, ni får helt enkelt lita på att den kommer från just den fikan. Vi var föresten på Patisseriet, som är riktigt trevligt. Gott kaffe, en massa fina bakverk och lite mackor om man skulle vara mer hungrig. 
Och så bestämde sig Cornelius och Emelie för att komma ut på en spontanvisit med sin lilla söta Juni för att promenera och titta på kossor och hästar, Juni var i högsta grad fascinerad av korna, men kanske inte hälften så fascinerad som sin far. 

Vi avslutade denna sociala helg med en spontanmiddag på Vespa, mysigt och gott där med, jag menar pizza och pasta, hur fel kan det bli? 
 

Det var kul att träffa lite vänner innan vi sticker, även om det fortfarande är typ 48 pers till man skulle vilja träffa och krama, men hey, vi är bara borta i 12 veckor, vi ses till sommaren!! Eller varför inte i New York, kom och hälsa på! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s