Så börjar äventyret mot USA

Nu sitter vi, i god tid, på gaten och väntar på boarding. Planet går om knappt en timme så än så länge verkar det vara ganska lugnt. Vi har so far lokaliserat ett spädbarn men den som för tillfället ger mest ljud ifrån sig är en dam med bred skånska som försöker förklara för någon i andra änden av luren av Mexico är ett stort land. Men annars är det lugnt, vi har fått både mat och kaffe så vi ska nog klara av den här flygturen också. Vi upptäckte sent igår kväll, eller det var inte så sent men det var 35 minuter innan ridån skulle gå på Boelspexet, att vi hade glömt att boka om våra hemresebiljetter. Om man har visum får man bara stanna 30 dagar efter kursen är färdig (och vi hade då biljett hem 35 dagar efter), en liten panik utbröt. Med betoning på liten, för sen var det föreställningen och då var det inte läge att balla ur. Vi bestämde oss så småningom (efter föreställningen) för att det enklaste nog vore att fixa det på plats på flygplatsen. I bilen imorse sitter jag och går igenom alla papper, läser igenom informationen om visumet igen och då visar det sig att har man visum F (som vi har), så får man stanna 60 dagar efter kursen är färdig. Hep! Allt lugnt igen. Vi andas ut. Så vi kommer alltså hem den 5 juni och inte siste maj, som jag har sagt till alla. Hoppas inte att någon har planerat in en överraskningsfest den 1 juni (eller hoppas det, men att ni i så fall flyttar den!). Vi hörs snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s