En dag på språng

Vi har gått och gått och gått och gått och gått och gått och gått, vilket får mig att nynna på den där Jesperkupletten ”och ju mer vi gått dess längre kom vi fram”, sen säger Olof att det är fel och det är det så klart. För ”gått” rimmar inte på ”fram” (i själva verket går den ”och jag sam och sam och sam och sam och sam och sam och sam, och ju mer jag sam dess längre kom jag fram. Och ju längre fram jag kom dess mera verkade som om, att ju mer jag sam dess längre fram jag kom”) (det är en bra bit och en sjukt lång lång). Hur som haver, vi har gått. En massa. Och vi har väl ändå bara gjort knappt hälften på vår lista, men desto mer som inte stod med på listan. Dagens bästa köp var helt klart en ny klocka till mig (eftersom jag glömt min andra klocka hemma).

Vi har bestämt oss för att det inte är töntigt att ha en klocka som det står New York på i New York, och framförallt är det inte turistigt, det är coolt.

Sen har vi varit och skådat fågel vid Naturhistoriska, en liten söt kolibri lockade många fågelskådare. Olof lägger nog upp filmen på sin blogg om någon är intresserad. 
Starbuckslatte!

Älskar att de har små miniketchupflaskor, så underbart onödigt men roligt. 

 Vi har också hittat en liten rolig affär som heter Pylones, som har en massa coola, roliga och onödiga grejer. Bland annat en Phoneograph, som ökar ljudstyrkan på iPhonen. Den är helt i gummi, enkelt att sätta på och funkar faktiskt riktigt bra!

Imorgon börjar skolan och vi har väl slutat gissa vad vi ska förvänta oss, det ska bli väldigt väldigt spännande helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s