Projekt två – continuity – halvfärdigt

Det gick bra! Vi sov fyra timmar, tog oss upp, fixade kaffe och påbörjade filminspelningen. Mitt crew var i tid (typ) och taggade (typ). Vi hittade ett klassrum som vi kunde filma i, det såg inte alls ut som det i min storyboard men det funkade, vi löste det. För det är väl det första man ska lära sig om man vill göra film, flexibilitet. En av mina skådisar kom inte heller, det blev ett litet missförstånd så vi strök delen med henne. Det kommer funka ändå, rent kontinuitetsmässigt, vilket ändå var uppgiften, men det blir nog ingen Oskar för den här filmen heller. Imorgon ska jag redigera den, vilket ska bli väldigt spännande. Jag hoppas verkligen att fokus och exponering är rätt… 
 Preppar rummet, Dan till vänster och Greg på bordet
Olof på plats, väntar på att ljuset ska ställas in ordentligt 

Kollar så att scenbilden ser bra ut, här ser ni Alex också
Frank i bakgrunden och Olof

Efter inspelningen käkade jag och Olof lunch tillsammans 
och jag åt min första Philly cheese, den var mycket god!
(Till Dan J: Nu har jag ätit den och du hade rätt!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s