Konstigaste turistmålet hittills

Igår besökte vi världens bästa offentliga toalett – framröstad VirtualTourist.com, där ni kan också kan se den 9 efterföljande toaletterna. Rätt roligt. Denna toalett ligger i Bryant Park, som för övrigt är en väldigt härlig park med mängder av bord och caféer. Den ligger precis bakom New York Public Library.
Högteknologisk toa med plast på sitsen som byts mellan varje person (om man vill) och automatiskt spolning

Fantastiska blommor vid entrén
Ja, det var en oerhört ren och fräsch toalett, men den får bara 4 av 5 dasslock av mig på grund av att de inte hade några pappershanddukar, bara en sån där blås och jag gillar inte dem, känns som om man fönar händerna med bakterier när man använder en sådan. Men annars var allt tipptopp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s