Mycket bussande för de där fallen…

Nu har vi sett Niagara Fallen. De var fantastiska, det var verkligen jättehärligt att åka ut med Maid of the Mist och vara mitt i Hästsko-fallet (fallen?), som är det största av de tre fallen. Men jag är inte säker på att det var så himla fantastiskt att man känner att 18 timmars bussresa med en guide som behandlar oss som småbarn var värt det. Men det är väl klart lätt att säga i efterhand när man väl sett dem, hade vi inte åkt hade vi nog ångrat det, fram för allt nu när vi har så mycket tid här. Hade vi bara varit här en vecka så skulle jag inte vilja lägga två dagar på Niagara Fallen. Vi har inte undersökt saken närmare men det finns säkert bättre resor att åka med från New York och de där tusen öarna är inte så viktiga. Det bästa på hela resan, förutom själva båtturen i Niagara Fallen, var hotellet, helt klart. Här kommer lite härliga bilder: 
Bakom oss ser ni Amerika-fallet (som alltså ligger i amerika…)
på båten (jag vet, vi skulle kunna vara var som helst, men vi var där)
Snygga i blått

Canada

Amerikafallet till vänster och dimman rakt ovanför mitt huvud är de stora fallet, Hästskon tror jag att de kallade det

Det stora fallet, taget från båten
och så en liten bild på guiden, Celine (but you can call me Celine Dion if you like)
För övrigt kan jag bara berätta att vi började dagens resa (från hotellet till Niagara Fallen till New York) kl 6.45 imorse och den startade med 50 minuter snack från Celine om alla de strategier vi skulle ha när vi väl kom fram till fallen. Hon har också berättat sju gånger (och jag överdriver inte) att vi gärna får dricksa henne ”om vi tycker att hon har gjort ett bra jobb”, sedan satte hon igång en applåd till sig själv. Jag tror inte att hon och jag kommer att bli kompisar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s