Sverige i New York

Igår ramlade vi över Scandinavia House på Park Avenue. Där har de svenska, danska och norska saker och fram för allt svenskt GODIS. Vi gick och drog fingrarna över Turkisk peppar, Marianne, Marabou, Kexchoklad och Daim. Vi ville hemskt gärna köpa kilovis men eftersom en påse Turkisk peppar kostade 8 dollar (typ 60 spänn) så nöjde vi oss med lite kexchoklad och daim. Sedan gick vi till FIKA – ett svenskt café som också ligger på Park Avenue och drack en god kopp kaffe. Det var otroligt mysigt.

Min glada modell 

Dagens inköp

Nostalgi de lux!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s