Nästa projekt – kontinuitet

Nu var det dags att lära sig kontinuitet. Så här kommer den filmen. Här är exponeringen bättre men ganska många bilder är ur fokus, vilket vi senare insåg berodde på kameralinsen tyvärr. Dessutom blev det ett missförstånd med en annan skådis som skulle varit med i min film men som samtidigt spelade in med några andra, så jag var tvungen att strunta i den biten, vilket gör min film helt ologisk, men det är kontinuitet i alla fall, och det var ju det det handlade om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s