Vårt första projekt

Alltså, jag vill lägga upp min film men jag tror att jag ska lägga upp dem i ordning, så att ni vet var vi kommer ifrån helt enkelt. Så detta är mitt första projekt, vår mise en scene. Vi fick inte klippa alls i filmen utan skulle bara visa en scen från en vinkel. I vårt fall ligger hela ansvaret (vad gäller bild, ljud, innehåll och så vidare) på regissören. Men ibland är det svårt att förmedla till de andra, i det här fallet är jag inte helt överens med min DP, men det var även första gången han filmade, så det är inte så konstigt. Och så är exponeringen helt åt skogen, men det lärde jag mig till nästa inspelning. Så här kommer den: Moment Killer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s