Turistar med mamma och pappa

Mamma och pappa var här och hälsade på en vecka och det kändes som om firade förlovningen hela veckan. Vi kunde äntligen njuta lite av New York som man gör när man bara hälsar på i några dagar (om som vi gjorde de första dagarna vi kom hit). 
Chris kom och hälsade på och vi åt brunch i Strawberry Fields. Vädret hade äntligen blivit varmt och fuktigheten hade gått ner. 

Sen åkte vi till Lincoln Center och tittade på War Horse (som vi har velat se länge) och som har fått Tony Awards för bästa pjäs. Den var lite långsam bitvis men fantastiskt bra annars. För att inte tala om scenografin. Ni ser hästarna, som rör sig i stort sett som levande hästar och som styrs av tre män. Två sköter benen och en sköter huvudet och efter ett tag så köper man det rakt av och de är så otroligt fokuserade på sin uppgift så man tänker liksom inte på dem. Så fort hästen är på scen så rör den sig lite hela tiden, klipper med öronen eller svanens och trampar lite på stället – precis som hästar gör. Det var otroligt häftigt att se. 

I pausen gick vi ut och solade

Utanför ett Starbucks – det är så här vi umgås så fort vi får Wifi…

World Trade Center Memorial – mycket vackert gjort men tyvärr var inte museet öppet ännu. 
God mat! Här sitter vi på Isabellas, en jättegod italiensk restaurang bakom the Museum of Natural History. Det är nog en av de bästa vi har ätit på och precis så där mysig som italienska restauranger är. 
Nu på ett tåg på väg till vänner i Williamsburg, återigen med wifi… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s