Spanarna räddar alla tråkiga stunder

Jag skulle vilja hylla radioprogrammet Spanarna, som har räddat många tråkiga stunder på vår resa i USA. Vi laddade ner avsnitt från SR-appen, så fort vi hade wifi och sedan kunde vi lyssna på dem offline så fort vi var tvungna att vänta på något/hade tråkigt i mer än en timme. De räddare vår resa till Niagara Falls, diverse bussresor till Philadelphia, de har dränkt övrigt oväsen när man pluggande eller väntande på skolan och piggat upp luncher på egen hand på Union Square. Dessutom är det lättare att somna när man lyssnar till fyra personers lagom högljudda snackade om dagsaktuella händelser (även om vi också lyssnar på program från 2006). De är (i stort sett alltid) mycket pålästa och förberedda med välformulerade spetsiga spaningar om de trender som härjar (eller som man knappt märker, ibland är de lite omotiverade, men det är nästan roligare) i samhället. Framförallt uppskattar jag Jessika Gedins underfundiga humor och förmåga att beskriva verkligheten med så oerhört knivskarpa formuleringar.  Så TACK Spanarna för era intressanta inlägg och trevliga stämning, som lyst upp vår resa och gett oss känslan av att Sverige inte var så långt borta, inte ens efter 8 timmar på en gammal buss på väg mot Kanadensiska gränsen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s