Bröllopsmässa

Nu är det två veckor sedan bröllopsmässan på Åkersberg gick av stapeln. Och det gick bra! Om jag får säga det själv? Vi hade till slut 17 utställare som alla var laddade och nästan alla var i tid och vi hade inga större problem med någonting egentligen. Utom vädret, men vad ska man göra? Det kom ungefär 200 personer och besökte mässan och vi hoppas att de hade lika trevligt som de verkade ha. Självklart finns det en massa saker som vi måste ta tag i till ett eventuellt andra år. Man måste räkna med några missar första året, det är nästan oundvikligt. Sedan beror så klart storleken på dessa missar på planering och backup-planer (man måste ha backup-planer) och man får vara beredd på att jobbet som projektledare snabbt övergår till att släcka bränder när man gör något för första gången. Så utifrån det tänket gick det bra, det var inga större bränder att släcka utan mer detaljer och lite övergripande organisering på vissa bitar som kan förbättras till nästa år. Snart ska vi ha utvärderingsmöte och då får vi väl se om det blir ett nästa år, hoppas det. Här kommer i alla fall lite bilder från mässan, mycket nöje!

Backstage inför modevisningen

Maria

Alla klänningarna kom från Wedding Store Monti Amand i Malmö

 

Gårdens fantastiska bröllopstårta

 

 

Låtta och Isa som bridezilas

 

 

Åsa från Åsas Hälsokälla gav zonterapi i öronen, otroligt spännande (mina öron var varma i någon timme efteråt)

 

 

En vacker bukett som Wrights Flora visade upp

 

 

Insidan på en lyxig limousine från Event Limousine

 

 

Vackra men enkla bordsdekorationer om man tänker grönt som vi kanske gör (vi har inte bestämt färgtema än…)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s